Afspraak maken Op deze pagina kunt u een vrijblijvende
afspraak maken.

Een afspraak maken?

Een persoonlijk gesprek

Vult u hieronder uw gegevens in. Wij zullen de afspraak per mail bevestigen. Tijdens een gesprek wordt u door onze adviseurs begeleid bij het maken van keuzes uit de vele mogelijkheden.
Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Een bezoek op locatie?

 • Een bezoek zonder afspraak

  Het is niet noodzakelijk een afspraak te maken om de inspiratietuin te bezoeken, maar indien u een gesprek wil hebben met een van onze adviseurs is het raadzaam een afspraak te maken.

 • Een persoonlijk gesprek

  Tijdens een gesprek wordt u door onze adviseurs begeleid bij het maken van keuzes uit de vele mogelijkheden.

 • Uw wensen staan centraal

  Een grafmonument is een persoonlijk gedenkteken ter nagedachtenis aan een dierbare. Onze taak is om samen met u dit persoonlijke in een monument uitdrukking te geven. Dit kan in de vormgeving, materiaal gebruik, toepassing van symbolen of persoonlijke elementen.

 • Wij sturen u een tekening

  Alvorens u een definitieve keuze kunt maken voorzien wij u van een ontwerptekening. Hierop kunt u het ontwerp, de vormgeving en de lay-out beoordelen.

 • Plaatsing en garantie

  Het laatste onderdeel van het proces is de plaatsing van het gedenkteken. Ook hierbij proberen wij uw wensen centraal te zetten, zo is het mogelijk om het grafmonument voor plaatsing in onze werkplaats te bekijken en kunt u ook bij plaatsing aanwezig zijn.

Stuur een e-mail

Bel ons

Bezoek op locatie

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen, of wilt u informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Verstuur bericht