Grafmonumenten Bekijk online een grote collectie grafmonumenten Review plaatsen Informatie

Grafstenen

Op de meeste begraafplaatsen mogen complete grafmonumenten geplaatst worden, dat wil zeggen een monument met een staande grafsteen en een omranding met grafbedekking of tuinaarde voor beplanting. Ook kan gekozen worden voor een grafzerk, dat wil zeggen een liggende steen die het hele graf afdekt.

Staande grafstenen

Op sommige begraafplaatsen mogen alleen staande stenen geplaatst worden, dat wil zeggen dat daar geen omranding met grafbedekking die het hele graf bedekt geplaatst mogen worden. De hier afgebeelde staande stenen kunnen wel met een volledige grafbedekking geleverd worden.

Zwerfkeien

Op een aantal begraafplaatsen mogen alleen natuurlijke onbewerkte zwerfkeien geplaatst worden. Wij hebben een ruime sortering zwerfkeien in diverse kleuren, vormen en afmetingen. Door op bekijk monumenten te klikken kunt u ons gehele assortiment aan zwerfkeien bekijken.

Ruwe gedenkstenen

Dit zijn onbewerkte stenen met een vaak ruw oppervlak waar over het algemeen alleen opgelegde metalen (brons / aluminium of messing) letters op aangebracht kunnen worden.

Urnen

Na een crematie kan de as op verschillende manieren bewaard worden: op veel begraafplaatsen is een urnennis/urnenmuur/columbarium aanwezig waarin een urn geplaatst kan worden of het kan tegenwoordig ook in uw huis, tuin geplaatst worden. In onze binnen showroom met grafaccessoires presenteren wij een grote collectie urnen in diverse materialen.

Grafboeken

Wij hebben een grote collectie grafboeken in verschillende uitvoeringen en kleuren, deze kunnen toegepast worden als bijzetsteen op een bestaand graf of als zelfstandig grafmonument. Door op bekijk monumenten te klikken kunt u ons gehele assortiment aan grafboeken bekijken. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van Hoogenberg-Wegerif.

Kleine gedenktekens

Kleine gedenktekens zijn monumenten van een klein formaat, denk hierbij aan boeken, bijzetstenen en kleine grafmonumenten. Wij hebben een ruim aanbod in kleine gedenktekens van hoogwaardige kwaliteit.

Bijzetstenen

Een bijzetsteen wordt vaak bijgeplaatst op een bestaand graf. De kleine bijzetstenen worden ook vaak gebruikt voor kleine graven maar ook voor urn graven.

Grafvazen

Grafvazen zijn prachtig om duurzaam bloemen bij een graf, op een grafsteen of urnenmuur te plaatsen. Wij hebben een zeer ruim aanbod in grafvazen van veel verschillende materialen.

Graflantaarns

Graflantaarns zijn de perfecte oplossing om een kaars of olielampje te branden op een grafmonument. Een graflantaarn geeft sfeer en verlichting bij een grafmonument.

Grafaccessoires

Wij hebben veel verschillende grafaccessoires. U kunt hierbij denken aan: graflantaarns, grafvazen, schalen, kruizen, beelden en symbolen.

Kindermonumenten

Kindergrafmonumenten zijn grafstenen en monumenten speciaal voor een kindergraf. Dit is vrijwel altijd een bijzonder en zeer persoonlijk ontwerp, wij helpen u hier graag bij.

Bijzonder

Wij hebben ook veel verschillende bijzondere objecten in ons assortiment. Het aanbod van bijzondere objecten wisselt, u kunt hier het volledige aanbod bekijken.

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.