Veelgestelde vragen

Vind hieronder het antwoord op veel van uw vragen, of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Moet ik een afspraak maken?

Het maken van een afspraak voor het bezoeken van onze modeltuin is niet nodig, deze is 6 dagen in de week tijdens kantooruren geopend. Wilt u een afspraak voor het verder bespreken en uitwerken van het monument dan maken wij graag een afspraak met u. Dat kan via onze website of per mail/telefonisch.

Wat zijn de levertijden?

Een monument dat op voorraad is, of wordt vervaardigd uit Belgisch hardsteen kunnen wij binnen 4-8 weken leveren. Indien het monument wordt besteld is de levertijd 10-15 weken.

Ik wil graag een tijdelijke gedenksteen bestellen, wat zijn daarvan de levertijden?

Een tijdelijke gedenksteen kunnen wij binnen een week voor u produceren, zodat u het steentje bij ons bedrijf aan de Koningslijn 3 kunt afhalen. Eventueel bieden wij ook de mogelijkheid om de gedenksteen voor een meerprijs aan u te verzenden.

Ik heb zelf een monument ontworpen, is dit ook een mogelijkheid?

Ieder monument is uniek en persoonlijk en wordt voor u op maat gemaakt. Uiteraard is het daardoor ook mogelijk om een persoonlijk ontwerp te realiseren.

Plaatsen jullie door heel Nederland?

Wij plaatsen gedenkstenen door heel Nederland. Onze totaalprijzen gelden voor een straal van 50 kilometer rondom Apeldoorn.

Is het mogelijk om tijdens één bezoek alles aangaande de aanschaf van een gedenksteen te regelen?

Uiteraard is dit mogelijk,  wij voorzien u van passend advies en zorgen ervoor dat u in alle rust en tijd een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast maken wij in uw aanwezigheid een voorbeeldtekening van de gedenksteen.

Kan ik ook een gedenksteen via jullie website bestellen?

Het is mogelijk om via onze website een gedenksteen te bestellen, u kunt hiervoor het contactformulier invullen, een e-mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen. U hoeft hiervoor niet bij ons langs te komen.

Welke gegevens hebben jullie nodig voor het bestellen van een grafsteen?

Hiervoor hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Voor het bepalen van de maatvoering is het nodig om te weten op welke begraafplaats de gedenksteen geplaatst moet worden. Ook het doorgeven van het grafnummer is zinvol. Voordat wij een gedenksteen plaatsen is het in veel gevallen nodig om een vergunning aan te vragen. Hierbij hebben wij de gegevens van de rechthebbende nodig.

Hebben jullie alles in eigen beheer?

Van het ontworpen, tot het vervaardigen en plaatsen van de gedenksteen wordt door ons in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij u de garantie geven van een kwalitatief hoogwaardig product.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.