Over ons 'Vijf generaties lang wordt kennis en ambacht
binnen de familie doorgegeven.'
Inspiratie Informatie

Hoogenberg-Wegerif Apeldoorn

Ons bedrijf is opgericht in 1897 door de overgrootvader van de huidige directeur. Inmiddels is de vijfde generatie aangetreden in het bedrijf. Het ambacht en de vakkennis is van generatie op generatie doorgegeven.

In onze showtuin vindt u meer dan 250 grafstenen. Naast grafzerken van natuursteen hebben wij ook glazen grafmonumenten, zwerfkeien en gedenktekens met glas, cortenstaal en RVS. Tevens verzorgen wij urnengraven en leveren wij urnen in diverse materialen. Ook verzorgen wij vervolginscripties en restauraties van bestaande monumenten.

Naast moderne technieken wordt ook de ambachtelijke wijze van natuursteen bewerken nog steeds toegepast. Dit vindt allemaal plaats in onze eigen werkplaats aan de Koningslijn 3, in Apeldoorn en in eigen fabriek in China.

Bekijk monumenten

Ervaringen

Hoogenberg-Wegerif

Hoge kwaliteit

Wij hebben een goed geoutilleerde werkplaats in Apeldoorn en hebben bovendien een eigen fabriek hebben in China. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen.
Meer informatie

Modeltuin

In onze modeltuin kunt u meer dan 200 grafmonumenten bezichtigen. De modeltuin is tijdens openingsuren vrij toegankelijk waardoor u in alle rust kunt rondlopen.
Meer informatie

Garantie

Ons bedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie en levert conform de ABN natuursteen garantie. Alle informatie omtrent onze service en garantie vindt u hier.
Meer informatie

Partners

ABN Natuursteen

Wij zijn al jaren als bedrijf aangesloten bij de brancheorganisatie, ABN Natuursteen. Wij werken dan ook nauw samen met ABN Natuursteen en leveren conform de ABN natuursteen garantie.

Hoogenberg Natuursteen

In samenwerking met diverse partners leveren wij natuursteen voor projecten zoals gevelbekleding, bestrating en vloeren. Daarnaast leveren wij ook keuken werkbladen van een uitstekende kwaliteit.

Circle Stone

Circle Stone zet zich er voor in om deze waardevolle natuursteen te behouden voor volgende generaties. Dat doen ze door alle spelers in de branche op te roepen om grafstenen een nieuw leven te geven

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.